Asukaskyselyn tulokset 2022

19.12.2022

ASUKASKYSELY 2022

Iso kiitos asukaskyselyymme vastanneille! Saimme 263 vastausta, mikä oli uusi ennätys.

Kyselyn mukaan onnistuimme palvelussa ja toiminnassa parhaiten henkilökunnan ystävällisyydessä. Vaikka asiat toisinaan riitelevätkin, yritämme hoitaa ne ystävällisesti ja hyvässä hengessä. Palautteen mukaan siinä on onnistuttu.

Eniten kehitettävää on asiakaspalvelun aukioloajoissa. Toimistomme siirtyi Lempäälä-taloon vuoden 2021 alussa. Vaikka meillä ei ole ”omaa” toimistoa kuten aiemmin, meitä voi edelleen tulla henkilökohtaisesti tapaamaan Lempäälä-talolle. Tapaaminen kannattaa sopia etukäteen, mutta palvelukäytävän henkilökunta on myös avuksi ja ottaa tarvittaessa meihin yhteyttä. Tapaamisen voimme sopia myös kiinteistöllenne.

Puhelinpalveluumme voi jättää asiakaspalveluajan ulkopuolella soittopyynnön ja ääniviestin. Soitamme työpäivän aikana takaisin, vaikka virallinen asiakaspalveluaika ei olisikaan. Meillä on myös asiakaspalvelun sähköposti, josta keskitetysti vastaamme viesteihinne. Kyselyn mukaan vastauksen sai nopeasti puhelimitse ja sähköpostilla.

Asukaskokemuksen yksittäiset vahvuudet olivat vuokrasopimuksen allekirjoitus, asunnon sijainti ja avaintenluovutus. On mukava kuulla, että vuokrasopimuksen allekirjoitus on helppoa ja avaintenluovutus toimii. Erityisesti lämmittää, että asukkaidemme kodit sijaitsevat juuri heille sopivalla paikalla.

Yksittäiset kehittämiskohteet liittyvät piha-alueiden siisteyteen ja viihtyvyyteen, ulkotöihin talvella ja asukkaiden vaikuttamismahdollisuuksiin. Piha-alueisiin tulemme kiinnitämme enemmän huomiota huoltoyhtiön kanssa. Talven huoltotöiden onnistumiseen liittyy vahvasti vallitseva säätila. Viime talvena lunta tuli paljon kerralla useana päivänä peräkkäin, huoltoyhtiö oli todellakin helisemässä lumitöiden kanssa, sillä auraajille on annettava lakisääteinen lepoaika. Pyrkimys on onnistua tänä talvena paremmin.

Asukaskokouksia on pidetty viimevuosina koronapandemian vuoksi rajoitetusti. Kokoustenpito on lähtenyt käyntiin ja ne pidetään vuosittain. Aktiivinen asukastoiminta on sekä asukkaiden että meidän etu, nähdään kokouksissa.

Saimme myös avointa palautetta mikä on meille kullanarvoista, kiitos siitä. Palautetta otamme vastaan jatkuvasti, olkaahan yhteydessä.

Ystävällisin terveisin,

Lempäälän Vuokrakodit Oy

« Takaisin