Vuokrasopimuksen irtisanominen

Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana vuokranantajan edustaja on vastaanottanut irtisanomisilmoituksen.

Vuokrasopimus tulee irtisanoa kirjallisesti.

Tee sähköinen irtisanominen -> tästä

Irtisanomislomakkeen voi myös tulostaa alla olevasta linkistä. Muistathan täyttää lomakkeeseen myös uuden osoitteesi, puhelinumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Tulosta irtisanomislomake -> tästä

Vuokrasopimuksen irtisanomislomake tulee palauttaa allekirjoitettuna Lempäälä-talon palvelukäytävälle tai
skannattuna sähköpostitse: asiakaspalvelu@lempaalanvuokrakodit.fi


Muistathan muuttaessasi pois:

• Tarkistakaa toimistoltamme montako avainta olette kuitanneet saaduksi (puh. 0400 414 551). Tällöin "kadonneiden avainten metsästykseen" on vielä reilusti aikaa. Älkää kuitenkaan teettäkö itse avainta kadonneen tilalle. Hyväksymme vain meidän kautta tilatut avaimet. Mikäli avaimia palautetaan vähemmän kuin muuttaessa on kuitattu, lukosto sarjoitetaan uudestaan ja sarjoituskulut veloitetaan asukkaalta.

Avaimet tulee palauttaa Lempäälä-talon palvelukäytävälle.

Palvelukäytävä
Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä
Avoinna ma-ti klo 8.00 - 19.00, ke-pe 8.00 - 18.00

• Mikäli asunnossanne on mennyt rikki jotain, jota ei katsota ns. normaaliin kulumiseen, voitte itse korjata sen, ja säästytte näin ollen korjauslaskulta. Me laskutamme sekä osan/tarvikkeen, että työtunnit. Yleisimpiä tällaisia korjauksen kohteita ovat: väliovet ja lavuaarit, sekä puuttuvat kattorasiat (katossa oleva "kansi", johon valaisin kiinnitetään).

• Asunnon siivous ei missään olosuhteissa kuulu kiinteistöyhtiön velvollisuuksiin. Mikäli asuntoa ei ole siivottu riittävän hyvin, tai asunnossa on normaalista kulumisesta poikkeavia vaurioita (esimerkiksi seinissä/ovissa reikiä, lavuaarissa halkeama, kattorasioita puuttuu jne.) veloitamme siivous-/korjauskulut asukkaalta.

• Taloyhtiön roskakatokseen ei saa jättää muutosta aiheutuvaa jätettä.

• Älä irroita kattorasoita, kun poistat valaisimen.

• Kun irroitat astianpesukoneen, tulppaa astianpesukoneeseen liitettävä putki vesivahingon estämiseksi.

• Irtisano sähkösopimuksesi