Muuttajan muistilista

Tervetuloa asumaan Lempäälän Vuokrakotien vuokra-asuntoon!


Sähkösopimus
Mikäli sähkö ei sisälly vuokraan, muistattehan tehdä asuntoonne sähkösopimuksen muuttopäivästä lähtien.


Kotivakuutus
On suositeltavaa, että asukkaat ottavat irtaimistolleen kotivakuutuksen. Kiinteistöt on vakuutettu rakenteiden osalta, mutta esim. vesivuodon tms. sattuessa vakuutus ei korvaa asukkaan irtaimistoa. Jos huoneistoon asennetaan astianpesukone niin alla pitää olla vuotokaukalo sekä kotivakuutus mahdollisia vesivahinkoja varten. Huomioithan että kotivakuutuksesi ei todennäköisesti korvaa itse asennettujen pesukoneiden aiheuttamia vahinkoja, siksi asennuksissa kannattaa käyttää aina ammattilaista. Lempäälän Vuokrakodit tarjoaa uusille asukkaille maksuttoman astianpesukoneen ja pyykinpesukoneen asennuksen Lekitek Oy:n kautta tilattuna.

Muuttoilmoitus
Muistathan tehdä muuttoilmoituksen huoltoyhtiöön ja osoitteenmuutoksen postiin/maistraattiin.


Ilmoitus huoltoyhtiölle(nimenvaihto oveen ja rappukäytävän nimitaululle) tehdään osoitteessa www.lekitek.fi tai puhelimitse arkisin klo 7-15 puh. 041 730 0548.


Pelastussuunnitelma
Lempäälän Vuokrakotien pelastussuunnitelmat löytyvät osoitteesta https://www.lempaalanvuokrakodit.fi/asukas/pelastussuunnitelmat/
Käythän tutustumassa oman taloyhtiösi pelastussuunnitelmaan ja kuittaamassa sen luetuksi.


Autopaikat ja saunavuorot
Ilmoitathan mikäli haluat itsellesi autopaikan tai saunavuoron. Autopaikka- ja saunamaksut maksetaan vuokran yhteydessä. Katso ehdot Lempäälän Vuokrakotien autopaikan vuokranneille: Liite 1. Autopaikan voi varata osoitteessa: https://portaali.tampuuri.fi/lempaalanvuokrakodit/vikailmoitus


Taloyhtiölaajakaista
Täältä näet kohteet joissa vuokraan sisältyy taloyhtiölaajakaista: https://www.lempaalanvuokrakodit.fi/asukas/nettiyhteys/


Vakuuslasku ja vuokranmaksukuitti
Vakuuslasku ja vuokranmaksukuitti lähetetään sähköpostitse. Vakuus tulee olla maksettu ennen avainten luovuttamista. Jos maksat vakuuden edellisenä/muuttopäivänä esitä kuitti maksusta Lempäälän Vuokrakodeille, sillä se ei todennäköisesti näy vielä reskontrassamme. Mikäli vakuus tulee maksusitoumuksena Kelasta tai sosiaalitoimesta huolehdi että se toimitetaan meille ennen muuttopäivää.


Avaimet
Avaimet voi hakea Lempäälä-talon palvelukäytävältä henkilöllisyystodistusta vastaan. Ilmoita etukäteen haetko avaimet itse vai valtuutatko jonkun hakemaan ne puolestasi. Huomioithan että avaimet voi noutaa vain arkipäivisin. Esitä vakuuden maksusitoumus tai kuitti maksetusta vakuudesta palvelukäytävän henkilökunnalle.

Palvelukäytävä
Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä
Avoinna ma-ti klo 8.00 - 19.00, ke-pe 8.00 - 18.00.


Mikäli alkuperäisiä avaimia palautetaan vähemmän kuin on sisään muuttaessa kuitattu saaduksi, joudumme sarjoittamaan lukoston asukkaan kustannuksella. Emme hyväksy itse teetettyjä avaimia kadonneiden tilalle.


Sisäänmuuttotarkastuslomake, vikailmoitus ja lisäavaintilaus
Sisäänmuuttotarkastuslomake tulee täyttää ja palauttaa yhden viikon (7 vrk) sisällä muuttopäivästä. Mikäli huomaatte asunnossa vikoja/puutteita, ne tulee kirjata lomakkeeseen. Tulemme korjaamaan asumista häiritsevät viat/puutteet mahdollisimman pian. Vikailmoitus-, lisäavaintilaus- ja sisäänmuuttotarkastuslomake löytyy osoitteesta: https://portaali.tampuuri.fi/lempaalanvuokrakodit/vikailmoitus

Huoneiston hoito
Huoneistoa tulee hoitaa huolellisesti. Pois muuttaessa asukas on velvollinen korvaamaan huoneistolle mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Huoneistossa ei saa tupakoida!

Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, huoneistopihalla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa. Kaikki tupakoinnista aiheutuneet siivous- ja korjauskulut peritään täysimääräisesti vuokralaiselta.


Asumisopas
Tutustukaa huolellisesti asumisoppaaseen ja järjestyssääntöihin
http://www.lempaalanvuokrakodit.fi/asukas/asumisopas/
http://www.lempaalanvuokrakodit.fi/asukas/jarjestyssaannot/


Toimiston aukiolo- ja puhelinajat
MA-TO klo 9-11 ja 13-15 Perjantaisin ei ole puhelinaikoja.
Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä. Asiointi ainoastaan ennakkoon tehdyllä ajanvarauksella.

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/LempaalanVuokrakodit ja Instagramista @lempaalanvuokrakodit